Hírek

Könyv készült Klampárról

🕔2015. november 05., 09:33

Klampár, a fenegyerek címmel könyv készült a magyar asztaliteniszsport – a december 20-ai gálán is fellépő – kétszeres világbajnok legendájáról, a zseniális játékos különleges sztorikkal teli életéről. A kötet elővételben már megrendelhető, a Generációk Csatáján pedig személyesen is megvásárolható lesz.

KlamparBorito01-600px (1)

A december elsején megjelenő önéletrajzi könyvben Klampár – a szerző, Vörös Csaba segítségével – őszintén beszél sikeres pályafutásáról, nagy visszhangot keltő eltiltásairól, feleleveníti a közönség számára korábban soha el nem mondott szaftos történeteit, botrányait. Természetesen elmeséli, hogy miként élte át a sportág hazai történetének máig utolsó világraszóló sikerét, az 1979-ben Phenjanban szerzett vb-címet, s persze azt is megtudhatjuk, mit gondol róla aranycsapatbeli két társa, Jónyer István és GergelyGábor.

A könyv abban a tekintetben is kuriózum, hogy magyar asztaliteniszezőről korábban soha nem készült hasonló jellegű, szabálytalan portré, amely a várakozások szerint nem csupán a pingpongosok, hanem a sportkedvelők széles tábora számára is népszerű, izgalmas olvasmány lesz.

A 3500 forintba kerülő könyv megrendelhető Fazekas Péternél a szervezo@generaciokcsataja.hu mailcímen. A rendelést követően fizetés banki átutalással (3500 Ft + 600 Ft postaköltség = 4100 Ft.; Sport-Háló Kft., számlaszám: 10404065-50495550-50501000) vagy a cím megadásával postai utánvéttel. Lehetőség van személyes átvételre is: előzetes telefonos egyeztetés után (06-70-977-7650) Dunakeszin a Vasút utca 11-ben.

A „Klampár, a fenegyerek” a december 20-ai Generációk Csatája-gálán szintén megvásárolható lesz, s ott lehetőség kínálkozik majd arra, hogy a karácsonyi ajándéknak is ideális könyvet tulajdonosai aláírassák a főszereplő Klampár Tibor mellett a gála sztárfellépőjével, a magyar legendát példaképének tekintő svéd Jan-Ove Waldnerrel is.

Bejegyzés megosztása