GENERÁCIÓK CSATÁJA 2014

Asztalitenisz Gála és Pingpong Verseny

generációk csatája astalitenisz gála és meghívásos pénzdíjas verseny

Hírek

Teljes siker volt a Generációk Csatája

📁 Hírek, Kiemelt hírek 🕔06.január 2015
Teljes siker volt a Generációk Csatája

Sikeres volt a Generációk Csatája, ezt bizonyítják a gála utáni visszajelzések. A nézőknek és a résztvevőknek is hatalmas élményt jelentett az asztalitenisz gála, amely Fazekas Péter szerint az ötlet megvalósulását segítő csapat érdeme.  

A Generációk Csatája sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az eseményre teljesen megtelt a Körcsarnok. Emellett erről árulkodik az is, hogy a gála óta szüntelenül árasztják el képekkel, videókkal és köszönetnyilvánítással az asztalitenisz-barátok az esemény Facebook-oldalát.

Fazekas Péter, a rendezvény megálmodója és ötletgazdája megerősítette: rendkívül pozitívak a visszajelzések. Rengetegen gratuláltak neki és elmondták, nagyon jól érezték magukat a világsztárokat is felvonultató gálán, s a résztvevők szintén megköszönték, hogy ott lehettek a sportág ünnepén.

A fiataloknak és idősebb játékosoknak egyaránt nagy élményt jelentett a Generációk Csatája. Nem is beszélve az este egyik ünnepeltjéről, Tóth Krisztináról, aki azt mondta, álom volt az egész, hiszen nem is gondolt arra, hogy mennyi meglepetés éri. A gála másnapján a Facebookon mondott köszönetet az edzőinek, a párostársainak, a családjának, s mindazoknak, akik ott voltak a helyszínen.

Meg persze Péternek, aki nevetve mondta, a gála végén rendkívüli fáradtságot érzett, hiszen az elmúlt két hétben, de különösen az utolsó napokban a gálával kelt és feküdt. Felszabadultság és jó érzés töltötte el, hogy sikerült véghez vinni a tervét és az asztalitenisz miatt megtelt a Körcsarnok.

Persze felmerül a kérdés: lökést adhat-e a gála pingpong népszerűségének? Fazekas szerint más az, ha valamilyen apropóból rendeznek eseményt – mint most az 1979-ben világbajnokságot nyert aranycsapat 35 éves jubileumi köszöntése, valamint Tóth Krisztina hivatalos elbúcsúztatása az aktív pályafutásától –, s más, ha csak szimpla versenyről van szó. De ha a világelit, vagy Európa legjobbjai lépnek asztalhoz, mint a január végi World Tour-versenyen, akkor az önmagában is vonzó. Jó hír, hogy az esemény iránt, már most nagy az érdeklődés.

A Generációk Csatája szervezőit természetesen gondolkodásra sarkalta a rendezvény sikere. Az ötletelés már elindult arról, hogy jövőre miképp lehetne hasonló gálát életre hívni, amelyet szintén a versenyre építenének.

A sikerhez mindig kell egy csapat – Fazekas Péter kiemelte, a társak nélkül a Generációk Csatája sem lett volna az igazi:

– Szeretném megköszöni Pósfai Gábornak, Kovács Lászlónak, Péli Lászlónak, Bruckner Gábornak, Vörös Csabának, Hajdú B. Istvánnak és a HGS rendezvényszervező ügynökség munkatársainak a rengeteg segítséget, hogy a rendezvény megvalósult és rendben lezajlott. Úgy gondolom, a végére igazi csapattá értünk össze, ami hozzájárult a gála színvonalához.

Share this article with friends